De gemeenschap

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

21 maart 2009

Levend vredesteken op de dam in Amsterdam!
concept 2

Oorlog is een ramp!

Vredesteken Manifestatie zaterdag 21 maart op de Dam

  

 

 

Op  zaterdag 21 maart hebben we voor de vierde keer een Levend Vredesteken gevormd  op de Dam in het teken van de roep om het einde van alle oorlogen en alle geweld en de ontmanteling van alle kernwapens.

 

21 maart zal wereldwijd in het teken staan van de Wereld Mars voor Vrede en Geweldloosheid die op 2 oktober van start gaat in Wellington, Nieuw-Zeeland en op 2 januari 2010 zal eindigen in Punta de Vacas, Argentinië (zie www.worldmarchforpeace.org).

 

Vele grote steden hebben op die dag gelijksoortige manifestaties gehouden als die in Amsterdam.

 

De manifestatie in Amsterdam werd, en wordt steeds weer,  georganiseerd om de roep om vrede en geweldloosheid een gezicht te geven en op te roepen tot dialoog en uitwisseling tussen de culturen.

 

Van 19.00 uur tot 20.00 uur was er een theatraal en muzikaal programma met medewerking van onder andere Saskia Laroo, Tribu Candombe, Joachim de Ronde, the Raging Grannies, the Invisibles. Ook werden er video's over de Wereld Mars geprojecteerd.

Rond 20.00 uur werd het vredesteken gevormd worden, waarna een universele ceremonie van vrede en geweldloosheid werd gedaan.

Rond 21.00 uur hebben we de avond afgesloten.

  Het was weer een gezellige avond en we bereiken steeds meer met deze acties ! Dus blijf vooral je stem laten horen !  

Voor meer informatie:

De Gemeenschap                                          

Lory Tasma,

Telefoon: 020 6938005 / 06 40396708

e-mail: lorytasma@cs.com   Deze manifestatie wordt ondersteund door o.a. Assadaaka, Rood, Vrouwen voor Vrede, Aaneen, Via, The Jerusalem Hug, Hare Krishna, Red Peru, IS, Godia

DEVELOPMENT MODE